Familiebedrijf Aqualon van Zutphen

Wij gaan van duurzaamheidsambitie naar concreet resultaat. Een ‘belofte’ als ‘reis’ waar we onze klanten, maar ook jou, graag in meenemen. Dagelijks werken wij ‘in de regio’ aan W-installaties als kloppend en optimaal functionerend -duurzaam- hart voor bedrijven en particulieren. Denk hierbij aan warmtepomptechniek, centrale verwarming, sanitaire installaties, luchtbehandeling, klimaatbeheersing, airconditioning, riolering, gasleiding en alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden. Lees verder

Vacatures

SERVICEMONTEUR F-GASSEN
TEKENAAR / WERKVOORBEREIDER

Geen passende vacature voor jou?

Neem gerust contact met ons op via hr@aqualonvanzutphen.nl

ONZE NIEUWE LOCATIE

De vlaggen hangen alweer een tijdje uit! Maar we zijn nog steeds enorm trots! Want in ons nieuwe bedrijfspand -aan de Lange Voren 18 in Eersel- hebben we echt een duurzame wereld gecreëerd. Als kers op de taart prijkt onze bedrijfsnaam prominent op de gevel en daar zijn we behoorlijk trots op. Want het voelt voor ons toch een beetje alsof het beste uit één wereld nu pas écht is samengevoegd.

Lees verder

Interne opleiding & stages

In gesprek met onze mensen

Werkvoorbereider

Timo

Timo is 19 jaar en woonachtig in Westerhoven. Al ruim drie jaar is Timo werkzaam bij Aqualon van Zutphen. Ooit begonnen met een korte stage als installatiemonteur en inmiddels is hij niet meer weg te denken als werkvoorbereider op kantoor!

Lees meer

Hulpmonteur

Tom

Tom is 17 jaar en is bezig met zijn tweede schooljaar van de opleiding Eerste monteur werktuigkundige installaties (BBL) op het Summa College in Eindhoven. Tom werkt vier dagen per week en gaat één dag per week naar school.

Lees meer

Installatiemonteur

Peter

Peter is 36 jaar en woont in Valkenswaard. Afgelopen zomer heeft Peter zijn 12,5 jarig jubileum bij Aqualon van Zutphen gevierd. Samen met zijn collega’s werd op deze mijlpaal geproost met een lekker koud biertje tijdens de bouwvakbarbecue.

Lees meer

Projectleider

Pieter

Pieter is inmiddels alweer meer dan één jaar geleden gestart als projectleider bij Aqualon van Zutphen. Echter gaat de eerste kennismaking ruime tijd terug. Tijdens zijn opleiding voor Eerste Monteur heeft Pieter vakantiewerk verricht en zo het bedrijf en haar medewerkers leren kennen.

Lees meer