Service & Onderhoud

Goed onderhoud aan uw installaties is belangrijk daarom is het raadzaam om regelmatig onderhoud te laten uitvoeren. Onze servicemonteurs onderhouden en controleren uw toestel, lossen storingen op een vakkundige wijze op en repareren eventueel kleine defecten. Na ons bezoek bent u weer zeker van een optimaal functionerende installatie en zo blijft u genieten van het comfort in uw woning of bedrijfspand.

 

Onderhoudscontract
Wanneer u bij Aqualon van Zutphen een installatie aanschaft, kunt u een onderhoudscontract afsluiten waarbij service & onderhoud voor een bepaalde periode geleverd wordt. Deze kunnen afgesloten worden door bedrijven, instellingen en particulieren. Voor meer informatie en tarieven kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

De volgende apparaten onderhouden we

CV Ketels
Warmwatertoestellen
Warmtepompen
Zonnewarmtesystemen
Ventilatiesystemen en luchtbehandeling
Airco installaties

24/7 Bereikbaar

Heeft u een probleem of storing? Neem dan direct telefonisch contact op. U wordt 24 uur, 7 dagen per week te woord gestaan door één van onze medewerkers.

De vakbekwame en ervaren servicemonteurs van Aqualon van Zutphen staan dag en nacht voor u klaar om storingen te verhelpen en spoedreparaties uit te voeren. Samen zoeken we naar de beste oplossing waarbij tevredenheid het uitgangspunt is.