Nóg beter en sterker in de wereld van morgen.

wij-zijn-een-onderdeel-van-aqualon-van-zutphen-groot

Installatiebedrijf Schellens is onderdeel van Aqualon van Zutphen en dat voelt als een jas die perfect past. ‘Onder de vlag van Aqualon’ kunnen we als expert in klimaattechniek (blijven) doen waar we al decennialang in uitblinken: het realiseren, beheren en onderhouden van klimaatbeheersing voor onze klanten en hun producten. Waarbij de focus altijd ligt op optimaal duurzaam rendement.

diensten

onderdeel van aqualon van zutphen

Per 1 oktober 2023 zijn Installatiebedrijf Schellens en Schellens Technisch Beheer (Reusel) onderdeel van Aqualon van Zutphen. We zochten een overnamekandidaat met een bewezen staat van dienst en een ‘match’ met het bedrijfs-DNA. Op basis hiervan kwamen we uit bij Aqualon van Zutphen.

Inmiddels zijn zowel Installatiebedrijf Schellens als Schellens Technisch Beheer verhuisd naar de Lange Voren in Eersel. Samen met de collega’s van Aqualon van Zutphen en Aqualon van Herk gaan we van duurzaamheidsambities naar concreet resultaat en bouwen we aan W-installaties die fungeren als kloppend en optimaal functionerend -duurzaam- hart voor bedrijven en particulieren. Onze werkzaamheden spitsen zich primair toe op het advies en ontwerp, de installatie en het beheer & onderhoud van klimaat- en regeltechniek.

projecten

vacatures

INSTALLATIEMONTEUR

Hou jij van afwisseling en niet-alledaagse projecten? Heb jij in een ruimte direct al een idee welke technische installatie nodig is en hoe dit te maken? Werk je graag samen in een betrokken team dat gaat voor langdurig tevreden klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

familiebedrijf

Al meer dan 100 jaar levert Installatiebedrijf Schellens hoogwaardig vakwerk. Onze drive om te verbeteren zorgt ervoor dat we nieuwe ontwikkelingen op de voet volgen en geen innovatie aan onze aandacht ontsnapt. Toekomstbestendig denken, handelen en bouwen is bij ons een vanzelfsprekendheid.

hofleverancier

Installatiebedrijf Schellens draagt het Predicaat Hofleverancier. We namen dit predicaat in ontvangst bij ons 100-jarig jubileum in 2014. Het predicaat is voorbehouden aan Nederlandse ondernemingen die minimaal 100 jaar oud zijn en een vooraanstaande plaats innemen in hun branche en regio. Wij zijn enorm trots op de ondernemende geest en vooruitstrevende houding van de voorgaande generaties en zetten het familiebedrijf met dezelfde drive door onder de vlag van Aqualon van Zutphen.

hofleverancier-logo