Installatie

Schellens is compleet in alle disciplines. Wat we bedenken en ontwerpen, wordt ook geïnstalleerd en onderhouden door onze vakmensen. Dat zorgt voor een grote betrokkenheid en brede expertise. Door het monitoren van de installaties bouwen we continu verder aan onze expertise en waarborgen de kwaliteit van ons werk. Zodat u kunt blijven vertrouwen op het juiste binnenklimaat en een goedlopend productieproces.

Installatie

Wanneer de ontwerpfase is afgerond, gaan we aan de slag met de installatie. Deze wordt uitgevoerd door onze vakmensen, die in eigen huis zijn opgeleid en vaak al jarenlang een goed ingespeeld team vormen. Mocht het nodig zijn, dan kunnen we ook altijd gebruikmaken van de kennis en kunde van onze collega’s bij Aqualon van Zutphen.

regeltechniek

Een belangrijk onderdeel van de installatie is de regeltechniek. De regeltechniek zorgt ervoor dat alle installatieonderdelen soepel en op het juiste moment met elkaar samenwerken. Zodat de installaties de beste prestatie leveren en zorgen voor een betrouwbaar productieproces en het juiste klimaat. Installatiebedrijf Schellens levert niet alleen de hardware, maar ontwerpt ook de software. Absoluut maatwerk, want ieder gebouw en iedere situatie vraagt wat anders. Door onze jarenlange ervaring en de continue monitoring van gerealiseerde installaties is een enorme expertise opgebouwd. Daar profiteren onze klanten van.

Monitoring

Met een gebouwbeheersysteem kunnen technische installaties continu worden gemonitord. Zo signaleren wij verbeterpunten en zorgen wij dat de installatie optimaal blijft presteren. We monitoren de technische installaties minimaal één jaar, zodat alle seizoenen zijn doorlopen. Daarbij controleren we of de beoogde resultaten worden behaald en bekijken we of er aanpassingen nodig zijn. Graag blijven we ook na het eerste jaar het beheer en onderhoud verzorgen, dat spreekt voor zich.

onderhoud

Bij de projecten die we installeren blijven we graag betrokken. Goed en tijdig onderhoud verlengt de levensduur van installaties en laat ze optimaal presteren. Daarmee voorkomt u uitval en haalt u het beste rendement.

 

Doordat wij zelf de expertise in huis hebben om de door ons geplaatste installaties te onderhouden, zijn we vaak ook in staat eventuele storingen direct en snel op te lossen.

contact

Wilt u advies over de mogelijkheden voor u? Neem dan contact op met ons via de button hierlangs. U hoort zo snel mogelijk van ons. Tijdens kantoortijden zijn wij uiteraard ook telefonisch bereikbaar.