Openingstijden

Maandag
8:00 uur - 16:30 uur
Dinsdag
8:00 uur - 16:30 uur
Woensdag
8:00 uur - 16:30 uur
Donderdag
8:00 uur - 16:30 uur
Vrijdag
8:00 uur - 16:30 uur

Contact

Lange Voren 18
5521 DD Eersel
T: +31 497-517092
info@aqualonvanzutphen.nl
KVK 17028885
BTW NR. NL818168894B01
Géén balieverkoop

Een afspraak maken

Wilt u advies over de mogelijkheden voor u? Neem dan contact op met ons! Vul onderstaand contactformulier in of stuur een e-mail. U hoort zo snel mogelijk van ons. Tijdens kantoortijden zijn wij uiteraard ook telefonisch bereikbaar.

Contact

  Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Aqualon van Zutphen Installatietechniek is één van de 6.300 leden. Dat geldt ook voor onze partner Aqualon van Herk Badkamer realisatie.

   

  Als u kiest voor een bedrijf dat is aangesloten bij Techniek Nederland, dan bent u verzekerd van kwaliteit en goede voorwaarden en als consument de garantie van de Geschillencommissie.

   

  Algemene leveringsvoorwaarden voor bedrijven
  Algemene voorwaarden installatiewerk consumenten

   

   

   

  Onze partner Aqualon van Herk

  Onze partner Aqualon van Herk creëert en realiseert de meest mooie badkamers; échte pareltjes. De nadruk ligt daarbij op het creëren. Want volgens hun filosofie is iedere badkamer uniek. Specifieke wensen, grootte, functionaliteiten, materialen en natuurlijk het sanitair, zijn hierin alles bepalend. Aqualon van Herk creëert op basis van jarenlange kennis en ervaring, toont vakmanschap van ontwerptafel tot installatie op locatie, werkt enkel met gerenommeerde merken én beschikt over het ongekende vermogen om uw specifieke wensen concreet te maken … Het resultaat? Een badkamer waar u tot rust komt, gelukkig van wordt, die u inspireert en motiveert. Een badkamer die de start vormt van een nieuwe dag of juist het einde van een mooie dag. Een onmisbaar element in uw dagelijkse leven.