Beheer en onderhoud

Bij de projecten die we installeren blijven we betrokken. Dat doen we graag, want we vinden het belangrijk dat onze klanten blijvend een goed klimaat en/of betrouwbaar productieproces ervaren. Ook als de omgeving dynamisch is of er veranderingen zijn. Goed onderhoud is essentieel voor het optimaal functioneren van een installatie en bespaart kosten, omdat uitval en andere problemen voorkomen worden. Onze ervaren monteurs voeren periodiek onderhoud uit en ontzorgen klanten op het gebied van wettelijke keuringen.

OVERNAME ONDERHOUD

Ook wanneer een installatie niet door ons is gebouwd of wanneer klanten geen onderhoudscontract bij ons afnemen, kunnen zij gebruikmaken van Schellens Technisch Beheer. Regelmatig zetten we op verzoek onze expertise in om installaties die niet optimaal functioneren te verbeteren. We analyseren dan de problemen en luisteren naar de wensen om vervolgens de installatie zo goed mogelijk te laten werken. Vaak nemen we het beheer en onderhoud daarna volledig over.

MONITORING

Ook na het eerste jaar blijven we graag betrokken door het beheer en onderhoud van de installaties te verzorgen. Met een gebouwbeheersysteem kunnen technische installaties continu op afstand worden gemonitord. Zo signaleren we verbeterpunten en zorgen wij ervoor dat de installatie goed blijft presteren. We controleren ook of de beoogde resultaten worden gehaald, spelen proactief in op veranderende (weers)omstandigheden en sturen bij waar nodig.

SANITAIR EN LOODGIETERSWERK

Bij sanitaire installaties spelen hygiƫne en legionellapreventie een belangrijke rol. Wij helpen klanten graag om te voldoen aan strenge wettelijke eisen. Last van een verstopt toilet, lekkage of het vermoeden van een gaslek? Ook dan kunt u rekenen op onze betrouwbare monteurs. Onze monteurs hebben een brede kennis en zijn snel op locatie aanwezig.

SERVICE

Wanneer u het beheer en onderhoud van uw installaties laat verzorgen door Schellens Technisch Beheer kunt u vertrouwen op:

  • 24/7 service
  • Snelle opvolging bij storingen en proactief handelen
  • Zorgvuldig en preventief onderhoud
  • Tijdige wettelijke keuringen en controles
  • Monitoring en optimalisering van klimaat en/of productieproces

contact

Wilt u advies over de mogelijkheden voor u? Neem dan contact op met ons via de button hierlangs. U hoort zo snel mogelijk van ons. Tijdens kantoortijden zijn wij uiteraard ook telefonisch bereikbaar.