3 april 2024


Ook sanitair en showroom onder de vlag van Aqualon van Zutphen.


Per direct neemt Aqualon van Zutphen ook de sanitair-tak en showroom van Aqualon van Herk over. Deze volledige overname volgt na een eerdere overname van het installatie- en service & onderhoud bedrijf van Aqualon van Herk in januari 2019. De overname maakte Aqualon van Zutphen regionaal gezien tot een van de grotere installatiebedrijven.


De afgelopen 5 jaar is er door de bedrijven intensief samengewerkt op het gebied van sanitair, showroom en installatietechniek. De toegevoegde waarde is in deze periode enorm gebleken en de overname is dan ook een logische vervolgstap.


Onderdeel van Aqualon van Zutphen
Net als Installatiebedrijf Schellens en Schellens Technisch Beheer wordt ook Aqualon van Herk volledig onderdeel van Aqualon van Zutphen. Het bedrijf zet haar werkzaamheden als zelfstandige BV voort, maar doet dit volledig onder de vlag van Aqualon van Zutphen. De huidige showroom in Riethoven blijft ook in stand.


Organisatiestructuur
Jasper van Zutphen: “Aqualon van Herk draait als een geoliede machine, dus veel gaat er niet veranderen. De ervaren verkoopadviseurs van Aqualon van Herk, Bjorn Aarts, Angelique van Herk en Anouk Braakhuis zetten hun werkzaamheden dan ook op dezelfde voet voort. De rol van Aart, die primair verantwoordelijk was voor de projectbegeleiding op locatie, wordt overgenomen door mijn broer Willem van Zutphen. Met zijn jarenlange ervaring in de uitvoering en zijn klantgerichte benadering zal deze rol hem perfect passen. En, net zoals bij eerdere overnames is ook deze overname uiteindelijk gericht op het optimaal kunnen bedienen van onze klanten.”