27 maart 2024

Op vrijdag 1 maart jl. organiseerde Meet-the-Makerz de allereerste editie van de BBL-stagebeurs (locatie beurs: ATC Pius X College) waar praktisch talent in contact kon komen met leerbedrijven uit de regio. De eerste editie was een enorm succes met goede bezoekers aantallen. Zo waren er enorm veel ouders en leerlingen er op uitgetrokken om meer te weten te komen over de mogelijkheden van stages bij Kempische bedrijven.


Vanuit Aqualon van Zutphen waren Jasper, Meike en Timo aanwezig op de beurs om de bezoekers meer te vertellen over de wereld van installatietechniek. Wat zijn de mogelijkheden in de technische sector maar zeker ook bij Aqualon van Zutphen. Wij kunnen jongeren namelijk een baan bieden met enorm veel toekomstperspectief. We hebben veel ouders en leerlingen gesproken en dit waren prettige gesprekken.


Leuk feitje: we hebben naar aanleiding van deze beurs concrete afspraken gemaakt met een BBL kandidaat die na de zomer gaat starten


Heb jij ook interesse in een BBL traject bij Aqualon van Zutphen neem dan een kijkje op onze Werken in de wereld van morgen pagina en laat je gegevens achter via het Solliciteer & Match formulier.