20 februari 2024

Tiny House Project

Jonge Makerz zijn de helden van de toekomst. Het is belangrijk dat ze geïnspireerd worden door mooie beroepen. Hoe leuk is het om écht iets te maken wat resultaat heeft? Iets waar je zelfs in kunt wonen? Een Tiny House bijvoorbeeld.


De scholieren van de praktijkschool van het Pius X-College Bladel gaan aan de slag met het bouwen van een Tiny House. In het ArbeidsTrainingsCentrum in Bladel gaat het gebeuren. Aqualon van Zutphen is vanaf het begin betrokken bij dit project! Samen met andere initiatiefnemers zoals Jan van de Ven Elektrotechniek, Woningstichting de Zaligheden (WSZ), Gooskens Hout en Pius X-College zullen we de leerlingen alles leren over wat er allemaal komt kijken bij het bouwen van zo’n project. De WSZ heeft het Tiny House inmiddels aangekocht en moet volgend jaar mei klaar zijn en zal dan ergens in de regio geplaatst worden.


Meet-the-Makerz magazine

Wil je alles weten en lezen over het Tiny House project? Lees dan hier digitaal het Meet-the-Makerz magazine: Magazine BBL Special