24 januari 2024


Op 1 januari 2024 hebben Installatiebedrijf Schellens en Schellens Technisch Beheer officieel hun intrek genomen bij Aqualon van Zutphen in Eersel. De kantoormedewerkers hebben hun plek gevonden, het magazijn is grotendeels verhuisd, en ook weten de monteurs de weg naar Eersel te vinden.


Aqualon van Zutphen heet met trots alle nieuwe teamleden welkom! We kijken uit naar een fantastische samenwerking en zijn verheugd over de extra kennis en capaciteit die Schellens toevoegt aan onze organisatie, vooral op het gebied van klimaat- en regeltechniek.


Met deze veranderingen streven we naar een nog betere dienstverlening voor zowel bestaande als nieuwe klanten. De focus op ‘regeltechniek’ opent deuren naar nieuwe mogelijkheden, terwijl we ook onze serviceafdeling hebben uitgebreid en flexibeler hebben gemaakt.


Aqualon van Zutphen en Schellens: het beste uit twee werelden! Samen kijken we vol vertrouwen naar de toekomst. 🌍