28 juli 2023


Al 55 jaar lang een trots familiebedrijf! Tel daarbij op dat het ook alweer 25 jaar geleden is dat Willem en Jasper het bedrijf overnamen van vader Wim en je komt tot de conclusie dat 2023 in alle opzichten een bijzonder jaar is voor Aqualon van Zutphen!


En ‘bijzonder’ is ook het perfecte woord voor de prachtige reis die we samen met onze mensen hebben gemaakt. We vlogen met het hele team, inclusief partners, naar Kroatië om ons jubileum te vieren als een echt familiebedrijf. En vader Wim (82) was er ‘gewoon’ bij!


Willem & Jasper: “Aqualon van Zutphen wordt ‘gemaakt’ door de mensen die er werken. Hun inzet en betrokkenheid is enorm. We zijn trots op ons team en onze waardering richting hen is enorm. Dat wilde we echt laten blijken.”


…En zo genoten we enkele weken geleden van 4 dagen in het prachtige Kroatië. In teams opdrachten uitvoeren in Split, met Volkswagen Beetles het eiland Hvar verkennen, een spectaculaire overtocht met speedboten over de Adriatische zee, lunchen en dineren in heerlijke restaurants, overnachten in tophotels én het bruisende nachtleven verkennen. Al deze ingrediënten zorgden voor een onvergetelijke jubileumreis én bovenal voor de bevestiging dat we een écht familiebedrijf zijn!


Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: WYT Incentive travel en business events  en Mula Reclamebureau B.V.