9 april 2023

Dit is ons jubileumjaar! Al 55 jaar lang zijn we een trots familiebedrijf. Een bedrijf dat al decennialang wordt ‘gemaakt’ door de mensen die er werken. Daarom staan zij voor ons centraal in het jubileumjaar …


In juni reizen we dan ook met het complete team, inclusief partners, naar het buitenland om een bijzondere meerdaagse reis te maken. De bestemming houden we nog even geheim omwille van maximale voorpret. Laten we het erop houden dat we de landgrenzen achter ons laten en dat stevige wandelschoenen niet toereikend zijn om de afstand ernaartoe te overbruggen. We kijken er enorm naar uit om deze bijzondere reis samen met onze mensen te maken!


Wij zijn Aqualon van Zutphen, trots familiebedrijf en enorm dankbaar richting onze klanten voor de mooie projecten die we in al die jaren hebben mogen realiseren. We hebben met veel klanten en leveranciers langdurige relaties opgebouwd. Ook daar zijn we echt trots op!


Wil je meer weten over de geschiedenis van ons familiebedrijf? Neem dan een kijkje op onze geschiedenispagina.