20 januari 2023

Het team service & onderhoud van Aqualon van Zutphen is op training geweest bij Daikin. Een training over de hybride warmtepomp. Tijdens deze (opmaatgemaakte) training in het Daikin Experience Center werden de volgende onderwerpen behandeld:

• Aandachtspunten bij installeren van een warmtepomp voor een optimale werking

• Opbouw van diverse hydraulische systemen

• Elektrische aansluiten warmtepomp

• Inbedrijfstellen warmtepomp

• Onderhoud & storingen

Er stonden diverse installaties op locatie die inbedrijfstoestand zijn doorgenomen. Ook is de bediening en instellingen van de warmtepomp doorgenomen en hoe de warmtepomp op een specifieke woning ingesteld kan worden voor een optimaal systeem.

Het was enorm leerzaam, en de training sluit exact aan op de werkzaamheden. Momenteel worden er veel hybride warmtepompen van het merk Daikin geïnstalleerd. Én het team is meer dan klaar om al deze warmtepompen goed te onderhouden en te servicen.


Aqualon van Zutphen. Het beste uit één wereld.