27 september 2022

Op vrijdag 23 september vond ons teamuitje plaats! We verzamelden in Middelbeers bij ORC Events. Na een kop koffie vertrokken we in colonne met de voertuigen richting het terrein. Allereerst gingen we in teams aan de slag met bamboe en elastiek, een zo groot mogelijke toren bouwen, check. Vervolgens startte we met een beetje actie! Met een Land Rover zo snel mogelijk een behendigheidsparcours afleggen. Moest je achteruit steken of viel er een blokje van een paal, minpunt. Daarna met de Land Rover rijden op een zeer zwaar parcours. Diverse keren zaten jeeps vast en moesten ze eruit getrokken worden, maar ook volbracht. En dan nog op de 4×4 quad door een modderig en moeilijk terrein manoeuvreren. Natte voeten, kleine touché met een boom 😉 maar verder is alles goed gegaan en was het een zeer geslaagde middag. Met dank aan ORC Events, top georganiseerd.