17 mei 2022

Op zaterdag 9 april jl. opende Aqualon van Zutphen de deuren. Bij de entree kregen de bezoekers een roadmap voor de reis door de wereld van morgen. Tijdens deze reis konden er verschillende werelddelen bezocht worden. Ieder werelddeel staat voor een belangrijk onderdeel binnen Aqualon van Zutphen zoals bijv.: warmtepomptechniek, service & onderhoud, gebouwbeheersysteem en werken in de wereld van morgen. De bezoeker kon bij ieder werelddeel meer informatie krijgen van onze gidsen. Aan het einde van de reis was er koffie en wat lekkers op het -werken in de wereld van morgen-plein.

Het was een topdag mede dankzij onze medewerkers die vol enthousiasme hebben verteld over hun dagelijkse werkzaamheden. Maar ook dankzij alle gezellige en enthousiaste bezoekers. We ontvingen veel familie en vrienden van medewerkers maar ook geïnteresseerden in hoe het nou reilt en zeilt bij Aqualon van Zutphen. Wij hopen dat we iedereen een inkijkje hebben mogen geven over wie wij zijn en waar wij voor staan.

De dag werd afgesloten met een “klein” feestje voor al onze medewerkers, partners en kinderen.

Aqualon van Zutphen. Het beste uit één wereld.