23 november 2021

Zaterdag 20 november jl. vond het allereerste Aquaducks Pietenfeest plaats. Een beetje spannend was het wel voor de jongste kinderen.. want zouden de pietjes wel weten waar ze precies moeten zijn? Én zouden er wel cadeautjes zijn? Gelukkig werden de pietjes op tijd buiten gezien en gingen de ramen van het kantoor open en werd er geroepen “Hier moeten jullie zijn!” En de pietjes zwaaiden al onze kant op. Toen de pietjes eenmaal in de versierde kantine aankwamen werden de juten zakken met cadeautjes ook al gespot… poeh dat was toch een hele opluchting. Voordat er begonnen werd aan de cadeautjes was er tijd voor pietengym en pietenpolonaise. Maar de grote vraag was? Zou Sinterklaas de goede cadeautjes wel meegegeven hebben? Ja hoor! Het was Sinterklaas weer gelukt en alle kindjes gingen voldaan en vrolijk naar huis.