15 oktober 2021

In opdracht van Aqualon van Zutphen heb ik (Meike van Zutphen) onderzoek gedaan naar vitaliteit binnen onze organisatie. Want wat houdt werken in de wereld van morgen nog meer in dan de wereld verduurzamen, zodat we er nog lang met zijn allen gebruik van kunnen maken. Namelijk duurzame inzetbaarheid van de medewerkers!

 

In dit onderzoek heb ik me voornamelijk gefocust op de drie onderdelen: Voeding, Fysiek en het Mentale Welzijn. Ik heb gekeken naar wat al goed gaat binnen de organisatie en waar de verbeterpunten liggen. Na dit onderzoek hebben we een vitaliteitsplan ontwikkeld en bieden we onze medewerkers vitaliteitspakketten aan. Vitaliteit is naar ons inziens maatwerk en interesses en behoeftes verschillen per persoon.

 

Afgelopen vrijdag mocht ik deze vitaliteitspakketten presenteren aan alle medewerkers en het enthousiasme is groot. We hebben al meerdere aanmeldingen ontvangen voor de verschillende pakketten zoals een fitness abonnement, een fysiobehandeling of een gezellig avondje naar PSV. Wat de overige pakketten inhouden, dat houden we voor onszelf. Nieuwsgierig geworden?

 

Kom dan ook werken in de wereld van morgen!

www.werkenindewereldvanmorgen.nl