11 juni 2021

Marco over zijn afstudeerstage bij Aqualon van Zutphen:

 

Zojuist mijn laatste stagedag afgerond bij Aqualon van Zutphen. Ik kijk terug op 17 erg positieve weken. Vanaf het begin ben ik met open armen ontvangen binnen de organisatie. Dit zorgde ervoor dat ik me vrijwel meteen vertrouwd voelde. Ik heb de afgelopen 17 weken mijn afstudeerscriptie geschreven. Tijdens mijn afstudeerstage heb ik onderzoek gedaan naar het optimaliseren van de processen inkoop en voorraadbeheer binnen de organisatie. En dit met succes, de scriptie is goedgekeurd door de beoordelaars van Fontys Hogescholen. Wat zich nu nog rest is de zitting en het verdedigen van mijn scriptie.

 

Het leukste binnen het bedrijf vond ik de collega’s en de kans vanuit de directie om mijn ontwerpen uit het onderzoek te mogen implementeren. Hierbij heb ik het voorraadbeheer in het magazijn deels geautomatiseerd. Het ontwerpen van een verbetervoorstel, de kans krijgen dit te implementeren en het met een tastbaar resultaat af te sluiten is een mooi einde van de stage.

 

Ik wil mijn stagebegeleider Math Schroen bedanken voor de begeleiding tijdens mijn stage en Jasper & Willem van Zutphen bedanken voor de kans om binnen dit mooie bedrijf mijn afstudeeronderzoek te verrichten. Ik wens Aqualon van Zutphen Installatietechniek BV. nog veel succes in de toekomst!

 


 

Ben jij benieuwd naar stagemogelijkheden binnen onze organisatie neem dan contact op met onze HR afdeling via hr@aqualonvanzutphen.nl of 06-15383137.