7 mei 2021
De vacature weken van Aqualon van Zutphen waren eigenlijk niet te missen. Vier weken lang voerde we campagne via social media en sandwichborden langs de ‘toegangswegen’ richting / rondom Eersel. Doel: het vinden én enthousiasmeren van nieuwe collega’s. Eerlijk is eerlijk, we vonden het een beetje spannend: niet eerder hebben we op het gebied van personeelswerving dit op deze manier aangepakt. En dan nu het antwoord op de vraag of onze campagne het predicaat geslaagd krijgt … Jazeker! We hebben tijdens de campagne twee nieuwe collega’s gevonden en daar zijn we toch wel een beetje trots op! Missie geslaagd dus.
 
Wij zijn super blij met de komst van Max en Bert. Max komt bij ons binnen als ervaren servicemonteur ter versterking van onze service & onderhoud afdeling en Bert als ervaren installatiemonteur. Hij zal zich buiten zijn werkzaamheden als installatiemonteur ook gaan ontwikkelen in de werkvoorbereiding op ons projectbureau. Eén ding staat vast: beide heren gaan uitgerust bij ons aan de slag, na een heerlijke overnachting bij Hotel Lytel Blue.
 
Baal je ervan dat je de vacature weken bij Aqualon van Zutphen hebt gemist? Geen nood, je kunt nog steeds bij ons aan de slag! We zoeken nóg een ervaren servicemonteur en installatiemonteur. Check www.werkenindewereldvanmorgen.nl … en solliciteer & match!