17 februari 2021

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Marco van den Broek. Momenteel studeer ik bedrijfskunde op de Fontys Hogescholen Eindhoven. Mijn laatste halfjaar is aangebroken wat betekent dat het afstuderen van start is gegaan. Op 8 februari ben ik begonnen met mijn afstudeerstage bij Aqualon van Zutphen.

 

“Ik ben erg goed ontvangen om op de juiste manier van start te gaan. Na vele gesprekken en observaties is de conclusie dat samenhorigheidsgevoel een belangrijke kernwaarde is bij Aqualon van Zutphen Installatietechniek B.V. Er heerst een aangename sfeer met open cultuur.”

 

Het komende half jaar ga ik me bezig houden met de processen inkoop en voorraadbeheer. Mijn afstudeerscriptie zal gaan over op welke wijze de processen inkoop en voorraadbeheer zo optimaal mogelijk kunnen worden ingericht binnen de organisatie Aqualon van Zutphen. Er zal een beschrijving volgen van de huidige processen inkoop en voorraadbeheer met daarop volgend verbetervoorstellen. De begeleiding tijdens de afstudeerstage wordt vormgegeven door Jasper van Zutphen en Math Schro├źn.

 

Ik kijk uit naar het komende half jaar en ga met veel zin aan de slag voor dit mooie bedrijf. Hopelijk komt er een mooi resultaat uit voor student en bedrijf en kan mijn opleiding succesvol worden afgerond!