18 januari 2021

Het beste uit één wereld … geen vanzelfsprekendheid, maar iets waar we iedere dag mee bezig zijn. Dus ook als het gaat om persoonlijke ontwikkeling.

En als onze mensen de beste zijn in hun vak én dat bovenal blijven, dan is morgen altijd een mooie dag. Een dag waarop duurzaamheidsambities leiden tot concreet resultaat.

 

Bij Aqualon van Zutphen zitten we bovenop marktontwikkelingen. Zo zagen we afgelopen zomer(seizoen), eigenlijk al een aantal jaar op rij, een enorme vraag naar airconditioningssystemen ontstaan. Dit voor zowel particulieren (slaap- en verblijfsruimtes) als de zakelijke markt (bijv. kantoren). Een logische ontwikkeling, het wordt immers steeds warmer in Nederland en de behoefte aan een aangenaam binnenklimaat (niet te warm, maar ook niet te koud) wordt daarom steeds groter.

 

Binnen Aqualon van Zutphen beschikken we over een speciaal ‘F-gassen’ gecertificeerd team. Het team bestaat uit Erwin, Willem, Harrie en Martijn. Zij zijn zeer ervaren en gecertificeerd om conform de BRL200 koeltechnische handelingen uit te voeren tijdens het installeren en inbedrijfstellen van airconditioningssystemen.

 

Vanwege de toenemende vraag naar airconditioningssystemen hebben we het team recent uitgebreid; Ricardo is geslaagd voor het F-gassen theorie- en praktijkexamen. Met een nog groter team, kunnen we het komende ‘piekseizoen’ ook nóg meer klanten laten genieten van een aangenaam binnenklimaat.

 

En dan nog een advies van ons. Wacht niet tot het allerlaatste moment met het aanschaffen van een airconditioningssysteem, maar zorg ervoor dat je voor het zomerseizoen klaar bent voor de hitte! Daarnaast heb je nu alle tijd om goed advies in te winnen, zodat je zeker de juiste keuze maakt. We gaan graag het gesprek met je aan of komen langs bij jou thuis voor een opname om de mogelijkheden te bekijken. Neem dan ook gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

Tip: een goed airconditioningssysteem gebruik je niet alleen voor het koelen, maar ook voor het verwarmen van een ruimte.

Zo creëer je in de gure wintermaanden op een snelle manier een aangenaam binnenklimaat.