2 december 2020

Dit is dus zo’n opdracht waar wij enorm blij van worden! Drie maanden lang heeft een vast team gewerkt aan het installeren van het nieuwe klimaatsysteem voor Bex Communicatie aan de Piuslaan te Eindhoven.

 

Afgelopen maandag was het dan zover en hebben wij de nieuwe klimaatinstallatie opgeleverd. Op het dak staan 8 Mitsubishi Electric VRF buitenunits met daaraan maar liefst 70 (kanaal) binnenunits gekoppeld. In de winterperiode zorgt de warmtepompinstallatie voor de benodigde warmte en in de zomer voor een goed gedoseerde koeling.

 

Tijdens de ronde op het dak zagen we dat de installatie gelijk op de proef werd gesteld vanwege de lage buitentemperatuur in combinatie met een mistig weertype. Maar de test werd uitstekend doorstaan. Wij bedanken Bex Communicatie voor de zeer fijne samenwerking.