27 november 2020

Aqualon van Zutphen is een samenwerking aangegaan met KempenEnergie. KempenEnergie is dé energievereniging voor alle Kempenaren die energie willen besparen en hun energie zelf duurzaam willen opwekken. Dit sluit volledig aan bij onze duurzaamheidsambities.

 

Wij zijn dan ook trots om te mogen melden dat we vanaf heden duurzame partner zijn van KempenEnergie.

 

KempenEnergie heeft inmiddels meer dan 500 leden. Het doel van KempenEnergie is om de regio energieneutraal te maken, de CO2-emissie terug te dringen en zo een bijdrage te leveren aan een circulaire economie en aan het stoppen van de klimaatverandering. Om dit doel te bereiken gelooft KempenEnergie in lokale energieopwekking die in grote mate maatschappelijk eigendom zal zijn. Dat betekent dat de zeggenschap en de opbrengsten in de regio blijven en ten goede kunnen komen aan alle Kempenaren.