12 oktober 2020

De vlaggen hangen uit! Wat zijn wij trots! Want in ons nieuwe bedrijfspand -aan de Lange Voren 18 in Eersel- hebben we echt een duurzame wereld gecreëerd. Als kers op de taart prijkt onze bedrijfsnaam prominent op de gevel en daar zijn we behoorlijk trots op. Wat het voelt voor ons toch een beetje alsof het beste uit één wereld nu pas écht is samengevoegd.

 

Van duurzaamheidsambitie naar concreet resultaat
Ons nieuwe pand is voorzien van de meest duurzame installatietechniek. Daarbij zijn we volledig ‘zelfvoorzienend’. We benutten namelijk iedere m2 van het dak door plaatsing van zonnepanelen. De panelen voorzien vervolgens onze warmtepompen, ventilatiekasten en overige installaties van stroom. We leveren daarbij een flinke hoeveelheid stroom terug aan het net. Kortom, het gebouw voldoet écht aan onze belofte; van duurzaamheidsambitie naar concreet resultaat.

 

Voor u en samen met u
Vanuit ons nieuwe pand continueren wij maar al te graag onze prettige relatie en samenwerking met u. Daarnaast zetten we graag met u de volgende stap naar een duurzame toekomst ofwel nog meer concreet resultaat!

 

Op een rij
• Vanaf 1 januari 2021 gaat Van Zutphen Installatietechniek officieel verder als Aqualon van Zutphen Installatietechniek.
• Aqualon van Zutphen opereert vanuit één locatie: de Lange Voren 18 in Eersel.
• Het betrekken van ons nieuwe bedrijfspand is de laatste stap in het traject -na de overname van Aqualon- wat we sinds 2018 hebben doorlopen.
• Op afspraak en binnen de COVID-19-richtlijnen kunt u op termijn een bezoek brengen aan ons nieuwe bedrijfspand.
• Heeft u vragen? Neem dan contact op met Meike van Zutphen.

 

Bedrijfsgegevens
Aqualon van Zutphen Installatietechniek B.V
Lange Voren 18 | 5521 DD EERSEL
0497 – 51 70 92 | info@aqualonvanzutphen.nl

 

Aqualon van Zutphen. Het beste uit één wereld.